Ποιοι Είμαστε

Η «Star» ιδρύθηκε το 1980. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η κάθετη παράγωγη πλαστικής μπάλας. Η παρουσία της στο χώρο του παιχνιδιού σηματοδοτείται από την αντιπροσώπευση και την αποκλειστική διανομή δυνατών brands με διεθνές κύρος σε Ελλάδα , Βουλγαρία & ΚύπροBburagoNikko, Hot Wheels, Caterpillar είναι μερικά από αυτά και πολλά άλλα.

Η «Star», πάντα επίκαιρη, είναι εταιρεία leader στο χώρο της, αποτέλεσμα της συνέπειάς της στην ποιότητα, της συνεχής ανανέωσης και της επαγγελματικής της αξιοπιστίας.

Οι διαρκείς επενδύσεις σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό καθιστούν την εταιρεία όχι μόνο ανταγωνιστική και σε σημαντική θέση στις ξένες αγορές, αλλά και την πρώτη ελληνική εξαγωγική εταιρεία στο χώρο των προϊόντων της. Η «Star» εξάγει σε Ευρώπη – Βαλκάνια, Ν. Αφρική, Μέση Ανατολή και έχει καθιερωθεί ως η εταιρεία με την ποιοτικότερη μπάλα.

Η «Star» 37 χρόνια μετά την ίδρυσή της παραμένει πιστή στις αξίες της με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα των προϊόντων της.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό πρώτα και πάνω απ’ όλα στο παιδί, παρέχει προϊόντα ασφαλή, εναρμονισμένα απόλυτα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Back to Top